Buna ziua,
Am primit o comunicare la care trebuia sa punem intampinare in 25 zile. Dintr-o eroare nu am facut-o. Acum, termenul de judecata este pe 03.11. Putem pune intampinare fara sa administram probe, sau trebuie sa depunem numai note de sedinta? Sau exista si o alta solutie?
Sanctiunea "finala" pentru ca nu ati depus intampinarea in termen este ca nu mai puteti propune probe si nici invoca exceptii (adica puteti, dar sanse sunt ca vor fi respinse ca urmare a decaderii).
In rest, sustinerile in afara de probe si exceptii, le puteti exprima prin note scrise / note de sedinat sau chiar concluzii scrise (daca anticipati ca primul termen este si ultimul).
Mie mi se pare mai corect sa denumiti inscrisul "note" si nu intampinare. Daca il denumiti intampinare, oricum va fi recalificat, dar mai dati ocazia si la discutii inutile daca este sau nu o adevarata intampinare (oricum nu e, de ca sa mai incarcatis edinta si cu asta).
Judecare in lipsa
timpuriu
sunt apelant si dosarul se afla in fata primului termen ,la acest termen se v-a face (ce-l mai probabil) si expunerea verbala
eu din diferite motive nu ... (vezi toată discuția)