avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1376 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Neacordare grad handicap
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Neacordare grad handicap

Sunt o persoana cu handicap vizual.Am ambliopie congenitala,la ochiul drept(complet nefuncțional) si miopie medie la cel stâng.Am avut o încadrare grad handicap din 2009,iar acum,comisia nu mi-a dat nici o încadrare,din punctul lor de vedere,eu fiind o persoana cu vedere normala.(????).Am depus o contestație.Ce trebuie sa fac pentru a-mi recăpăta drepturile respectiv încadrarea in grad de handicap,?Consider ca mi s-a făcut o nedreptate.Repet,am doar un singur ochi funcțional si acela miop.In speranță ca ma puteți ajuta cu un sfat,va mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: badulescu , utilizator 17:43, 23 Octombrie 2014
Daca si raspunsul la contestatia depusa la Comisia Centrala va fi tot negativ, aveti posibilitatea de a ataca in instanta de contencios administrativ ambele decizii si a solicita anularea lor.
Mulțumesc frumos.Sunt șanse,înțeleg sa am câștig de cauza,sa mi se facă dreptate.
Ultima modificare: Joi, 23 Octombrie 2014
badulescu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Noua lege pt handicapul vizual badulescu badulescu Sunt total nelămurită in privința acestei legi.Acuitatea vizuala si campul vizualnsunt singurele criterii de încadrare in grad de handicap.Si se ia in ... (vezi toată discuția)
Incadrare grad handicap vizual (are rost sa ma agit?) fergus fergus Buna ziua. Stiu, imi veti spune ca singura institutie careia ma pot adresa si care imi poate spune daca ma incadrez sau nu intr-un grad de handicap este ... (vezi toată discuția)
Cod boala handicap valy_gaby94 valy_gaby94 buna seara. As dori daca se poate o adresa unde sa gasesc codurile de boala pentru pensionare. nu coduri boala medic familie. Vreau sa vad daca ... (vezi toată discuția)