avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Noua lege pt handicapul vizual
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Noua lege pt handicapul vizual

Sunt total nelămurită in privința acestei legi.Acuitatea vizuala si campul vizualnsunt singurele criterii de încadrare in grad de handicap.Si se ia in considerare vederea cu corecție la ochiul cel mai bun.Dar daca ai un singur ochi funcțional si acela miop,unde te încadrezi?Pe de alta parte,ambliopia este considerata handicap de vedere.Ma poate lamuri cineva?:

Alte discuții în legătură

Incadrare grad handicap vizual (are rost sa ma agit?) fergus fergus Buna ziua. Stiu, imi veti spune ca singura institutie careia ma pot adresa si care imi poate spune daca ma incadrez sau nu intr-un grad de handicap este ... (vezi toată discuția)
Neacordare grad handicap badulescu badulescu Sunt o persoana cu handicap vizual.Am ambliopie congenitala,la ochiul drept(complet nefuncțional) si miopie medie la cel stâng.Am avut o încadrare grad ... (vezi toată discuția)
Incadrare in grad de handicap Elladyyy Elladyyy As dori sa stiu daca se acorda pensie pentru miopie,si daca da,de la ce dioptrie se acorda aceasta.Multumesc. (vezi toată discuția)