avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... sperante spulberate
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

sperante spulberate

azi nepotul meu a avut a nu stiu cita oara instanta in 5 ani jumate tot ce a putut face sa scape din iadul in care l a bagat cel mai bun prieten adica puscaria ma inteb daca pe dosarele amaratilor care nu au bani nici de o paine seuita cineva dintr -un tribunal pentru ca la tot ce am icercat sa facem pe cai legale totul a fost respins Azi era o raza de speranta pentru el si pentru noi familia care speram sa fie liberat conditionat dar totul s-a spulberat cind am vazut solutia respinsa ca nefondata in baza art 425/1 alin 7 pct 1 lit b cpp va rog s imi explicati si mie ce contine acest articol pentru ca eu am gasit ceva dar nu am inteles mai nimic din el decizia e si definitiva dar nu irevocabila am strins bani dintr un salariu minim sa ii pun avocat si tot nimic nu s-a intimplat la dosar nu a avut nimic care sa ii stea in calea liberarii conditionate nu a avut rapoarte a participat la activitatii din cadrul penitenciarului la un curs pentru eliberare si tot a fost respins si vad ca da drumul la recidivisti si fac alte infractiuni si se intorc iar in puscarie si el ca nu are nici o alta infractiune il respinge din toata pedeapsa mai are de facut un an jumate daca hotarirea e definitiva se mai poate face ceva ?:((
Cel mai recent răspuns: melinaR , utilizator 02:00, 26 Octombrie 2014
Daca hotararea nu este definitiva o poate contesta.
Daca aceasta este hotararea finala nu se mai poate face nimic in acest moment.
Familia i-a angajat avocat sau a mers pe avocat din oficiu?
Este un aspect deosebit de relevant...
avocat angjat da hotarirea e definitiva deci in final nu poate face nimic acum in hotararea de la judecatorie are termen pe 02.02.2015 pe 27. oct are schimbarea de regim am mai pus ceasta intrebare la aceste hotararii trebuie sa fie si o motivare ceva si unde o pot gasi sau daca instanta ii v-a trimite lui la penitenciar aceste acte multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de liberare conditionata respinsa de instanta melinaR melinaR buna nu am mai intrat de mult dar acum am o intrebare pentru un judecator cred ca sant persoane cu aceasta functie care intra pe acest forum problema mea e ca ... (vezi toată discuția)
Teama si disperare-cerere de liberare conditionata din nou respinsa melinaR melinaR buna daa cineva ma poate ajuta cu un raspuns la intrebarea mea am ajuns sa cred ca la noi nu exista dreptate in justitie si e adevarata nepotul meu a avut ... (vezi toată discuția)
Doua termene de judecata pe acelas motiv liberare conditionata melinaR melinaR nepotul meu are maine termen pentru liberarea conditionata dupa doua amanari pe motiv ca mai are 1an,jumate de facut din pedeapsa de 7ani,jumate acum am vazut ... (vezi toată discuția)