avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Examen SNG + INM
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Examen SNG + INM

Buna ziua. Am o mica intrebare..
Anul acesta termin facultatea si urmatorul obiectiv pe lista este admiterea ori la INM, ori la SNG.

In cazul in care examenul de anul viitor de la SNG se va desfasura in septembrie, este posibil sa dau examenul de admitere si la SNG si la INM ?

La INM am observat ca locurile sunt din ce in ce mai putine si daca nu ai o medie care sa se incadreze in primele 160 degeaba ai un rezultat bun.

Pe mine ma intereseaza daca ma pot inscrie la ambele examene ( in cazul in care se va organiza in septembrie cel de la SNG ).

Multumesc. O zi buna tuturor.
Cel mai recent răspuns: ContSters329827 , utilizator 22:48, 25 Octombrie 2014
Daca nu sunt organizate in acelasi timp, fizic vorbind, da.Va puteti inscrie la ambele, indeplinind, fireste, conditiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2015 Patricia_ Patricia_ Am deschis acest topic pentru a discuta probleme legate de admiterea la SNG sesiunea 2015.Spor al învăţat! :justcuz: (vezi toată discuția)
Ce e mai greu??? tanya.br tanya.br buna seara am tot citit pe aici..si ma intrebam care admitere e mai grea???cea de la inm sau sng???seara buna ms (vezi toată discuția)
Sng si inm ContSters89182 ContSters89182 Buna. Am o prietena care da impreuna cu mine, la inm. Dar, ea doreste sa dea si la sng. Ce face daca reuseste la amandoua? Are posibilitatea sa aleaga doar ... (vezi toată discuția)