avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 515 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Subofiter S.P.P. am dreptul la al doilea job? loc de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Subofiter S.P.P. am dreptul la al doilea job? loc de munca ca presedinte de bloc

Nepotul meu este subofiter S.P.P. si de curand a fost ales presedinte de bloc,cu un salariu de 500 lei / lunar. Are dreptul legal de a lucra,al doilea loc de munca ? Trebuie sa ceara acordul sefilor de la S.P.P. ? Trebuie sa faca scris catre unitate ? Cum este legal ? Avem mare temere pe acest subiect in casa ...

,,
ART. 30
...
Cadrelor militare în activitate le este interzis:
a) sã îndeplineascã alte funcþii decât cele în care sunt încadrate, cu excepþia cumulului prevãzut de lege, în condiþiile stabilite prin ordin al ministrului apãrãrii naþionale;
b) sã fie asociat unic ori sã participe direct la administrarea sau conducerea unor organizaþii ori societãti comerciale, cu exceptia celor numite în consiliile de administratie ale regiilor autonome si societãtilor comerciale din subordinea Ministerului Apãrãrii Nationale, din cadrul industriei de apãrare sau în legãturã cu aceasta.,,
Ultima modificare: Duminică, 26 Octombrie 2014
telecomanda, utilizator
Cel mai recent răspuns: terentetalharu , utilizator 16:53, 26 Octombrie 2014
ai contract de munca ca președinte? Cred ca ai contract de mandat potrivit art 32 din legea 230/2007. Nu încalci nimic si nu trebuie sa ceri aprobare de la nimeni.
Da in actele asociatiei de Proprietari este trecut ca Presedinte As.de Proprietari !
vezi ca nu se face contract de munca se face contract de mandat potrivit art 32 din legea 230/2007.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plutonier major mapn al doilea serviciu ,,job,, am voie si in ce conditii? ContSters309565 ContSters309565 Plutonier major M.A.P.N. intr-o unitate militara . INTREBARE ? AM VOIE SA LUCREZ SI CA ADMINISTRATOR DE AS. PROPRIETARI ? Trebuie obligatoriu sa am ... (vezi toată discuția)
Contract de munca timp partial pompier rdk67 rdk67 buna seara, va rog frumos sa-mi spuneti daca un pompier poate sa lucreze la o societate cu contract individual de munca, cu timp partial? multumesc. (vezi toată discuția)
Pot deschide pe numele meu vreo forma de societate comerciala? bassmafya17 bassmafya17 Daca sunt cadru militar activ,pot deschide pe numele meu vreo forma de societate comerciala,SC.,SRL,SRL-D etc.,dar fara sa imi afecteze locul de munca? (vezi toată discuția)