avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 212 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN pentru vanzare de panouri Fotovoltaice
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN pentru vanzare de panouri Fotovoltaice

Buna ziua,

In ce COD CAEN se incadreaza livrarea de panouri fotovoltaice?

Multumesc ,
Cel mai recent răspuns: costy_ony , utilizator 12:56, 27 Octombrie 2014
Va rog sa cititi raspunsurile postate pe forum la o intrebare similara, la adresa www.avocatnet.ro/content/for...
Multumesc,


Avand in vedere ca nu sunt specializat pe comertul cu panouri pot folosi codul codul 4719 - Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse nealimentare. Nu vad ce alt cod as putea folosi deoarece am consultat "Clasificarea Activitatilor din Economia Nationala a Romaniei" si nu am gasit altceva.Acum problema este ca nu reazilez comertul prin intermediul magazinelor .

O zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen galpix galpix Buna seara. Vreau sa-mi deschid o firma cu domeniu de activitate - vanzari panouri solare, panouri fotovoltaice si centrale eoliene. Problema care am ... (vezi toată discuția)
Cod caen actualizat vs. cod caen vechi Alex009 Alex009 Salut! Am cateva intrebari despre noul cod caen, dar si in general. Mentionez ca sunt incepator in lucrurile acestea si o explicatie babeasca ar fi utila ... (vezi toată discuția)
Cod caen produse cosmetice ROXANA1991 ROXANA1991 Buna ziua, Am ca si domeniu principal de activitate 9602- Coafura si alte activitati de infrumusetare, iar ca si domenii secundare am codurile: 4619- ... (vezi toată discuția)