avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 725 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cod CAEN
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cod CAEN

Buna seara.

Vreau sa-mi deschid o firma cu domeniu de activitate - vanzari panouri solare, panouri fotovoltaice si centrale eoliene.
Problema care am intampinato este ca nu am gasit codul caen specific domeniului de activitate.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Septimiu Bujgoi , Consilier juridic 18:37, 12 Noiembrie 2008
Puteti folosi codul 4719 - Comert cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse nealimentare
Multumesc mult.
eu as merge mai bine pe 4778 comert cu amanuntul al altor bunuri noi, in magazine specializate (pentru ca din cate am vazut va axati pe o anumita gama de produse ) si 4799 - comert cu amanuntul efectuat in afara magazinelor, standurilor, chiscurilor si pietelor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen necesar vanzarii de reviste si ziare vasilemihaela23 vasilemihaela23 Buna seara!Am o firma de pariuri sportive si as dori sa stiu ce cod caen imi trebuie pentru a putea vinde in agentiile mele ziare si reviste (ex:Prosport, ... (vezi toată discuția)
Este necesar sa adaug cod caen ? iri.mario iri.mario Buna ziua, Am o societate comerciala in al carui statut am codurile caen 4614 (Intermedieri in comertul cu masini, echipamente industriale nave si avioane ) ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru vanzare de panouri fotovoltaice costy_ony costy_ony Buna ziua, In ce COD CAEN se incadreaza livrarea de panouri fotovoltaice? Multumesc , (vezi toată discuția)