avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 634 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Radiere autovehicul!
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Radiere autovehicul!

Buna ziua .Se poate storna o datorie catre anaf a unui autovehicul care a fost predat catre remat acum 6 ani dar nu a fost declarant la anaf .am factura care atesta acest lucru .multumesc anticipat.

Cel mai recent răspuns: cristiano80 , utilizator 13:09, 27 Octombrie 2014
Buna ziua,

daca nu instiintati ANAF-ul cu privire predarea catre REMAT a auto, radierea auto nu poate fi facuta.

Prin urmare notificati ANAF-ul cu privire la predarea auto catre REMAT atasand toate documentele care fac dovada.

Succes!
Am inteles acest lucru ,m am prezentat la anaf cu aceste documente de la remat dar mai intai trebuiesc achitate toate taxele acumulate in tot acest timp.2008-2014 s.multumesc pt rasp.cu respect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere auto de la impozit dumitramicmi dumitramicmi Buna ziua. Am o problema in legatura cu radierea unui autoturism. In 2005, l-am radiat din circulatie la cerere si apoi l-am vandut la REMAT ca fier vechi. ... (vezi toată discuția)
Radiere in urma suspendarii certificatului si a numerelor procustprestserv procustprestserv Mi s-au retinut certificatul de inmatriculare si numerele de circulatie din cauza ITP expirat. Repararea masinii ar fi prea costisitoare, prin urmare a-si ... (vezi toată discuția)
Autovehicul nr vechi fara proprietar busulete busulete buna seara as dori sa achizitionez un autovehicul din judetul cluj, care a fost cumparat in urma cu multi ani de la proprietarii din acte, fara intocmirea ... (vezi toată discuția)