avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 961 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cizme Ugg contrafacute
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cizme Ugg contrafacute

Buna, as dori sa stiu ce pot sa fac in urmatoarea situatie: am cump o perechede cizme Ugg de la o pers cunoscuta pe fb, care vindea cizme Ugg( originale zice ea, pt ca asta a fost primul lucru care am intrebat-o), am comandat o pereche si apoi s-a intalnit o prietena de-a mea cu ea sa-i dea banii si sa ia cizmele, pt ca eu nu locuiesc in Rom. Cand in sf am primit cizmele, mare mi-a fost uimirea sa constat ca sunt contrafacute, dupa ce pe pagina de fb toata lumea posta poze reale, cica, cu multumiti, etc. Acum, am abordat-o dupa un alt nr, si am stabilit sa ne intalnim ca sa-mi aduca o pereche de cizme( ea crezand ca sunt o clienta interesata). Intrebarea mea este: ce pot sa fac in aceasta situatie? Logic vreau sa-mi recuperez banii, dar sunt si f enervata ca asemenea oameni exista si se imbogatesc prin asemenea metode. Va rog spuneti-mi ce pot sa fac! Va multesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 15:12, 27 Octombrie 2014
plangere la politie pentru inselaciune.
adresa catre ugg sa le semnalati incalcarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost țepuit de un individ care face mobilă la comandă. ce aș putea face ca să-mi recuperez banii? Narcis Oprea Narcis Oprea Buna ziua! Pe data 6.05.18 m.am hotarat impreuna cu prietena mea sa facem un dressing si un pantofar pe hol, dupa cateva search pe net am gasit o pagina de fb ... (vezi toată discuția)
Teapa pe internet Parisien Parisien Buna ziua! Zilele trecute am cumparat o pereche de pantaloni de pe internet, iar pantalonii in poza din anunt erau albastrii, iar cand au ajuns la mine erau ... (vezi toată discuția)
Este vorba despre un act de donatie, pare serios, insa poate fi ... Constantin Smarandache Constantin Smarandache Este vorba despre un act de donatie,pare serios,insa poate fi escrocherie. Cum aflu,daca este autentic(mie mi se face donatia) si daca pot semna fara riscuri ... (vezi toată discuția)