Daniela Bolog 
	    	Consultant credite si finantari

Daniela Bolog 
	    	Consultant credite si finantari	    

Daniela Bolog, Consultant credite si finantari
 Daniela Bolog, Consultant credite si finantari 	
			~ final discuție ~
 danbontea	                   

Buna ziua!
      As fi interesat de obtinerea unor fonduri europene nerambursabile ,in vederea infiintarii unei fabrici de reciclat PET-uri......dar sincer ... (vezi toată discuția)
	                    danbontea	                   

Buna ziua!
      As fi interesat de obtinerea unor fonduri europene nerambursabile ,in vederea infiintarii unei fabrici de reciclat PET-uri......dar sincer ... (vezi toată discuția)

petre1981	                   

Buna ziua! Doresc sa obtin fonduri nerambursabile pentru a infiinta o gradinita particulara si after school. Mentionez ca sotia mea are experienta 13 ani in ... (vezi toată discuția)
	                    petre1981	                   

Buna ziua! Doresc sa obtin fonduri nerambursabile pentru a infiinta o gradinita particulara si after school. Mentionez ca sotia mea are experienta 13 ani in ... (vezi toată discuția)

elena 500	                   

as dori sa aflu eu ca p.f. cum pot avea acces la fonduri europene nerambursabile ptr a-mi deschide o cafenea.cu stima Elena.multumesc (vezi toată discuția)
	                    elena 500	                   

as dori sa aflu eu ca p.f. cum pot avea acces la fonduri europene nerambursabile ptr a-mi deschide o cafenea.cu stima Elena.multumesc (vezi toată discuția)