avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este legal?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este legal?

Buna seara. Este legala exercitarea functiei de sef comp. resurse-umane concomitent cu cea a profesiei de cons.jr., in cadrul aceleiasi institutii?
Prima este functia de baza, iar pentru exercitarea celei de a doua, persoana primeste un spor la salariu. Toate sunt prevazute in cadrul C.I.M.. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:36, 28 Octombrie 2014
Asa cum am spus anterior, in opinia mea , nu exista incompatibilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incompatibilitati consilier juridic antisocial charm antisocial charm Buna! Va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema: Conform Statutului cons.jr. profesia de consilier juridic este incompatibila cu alte profesii ... (vezi toată discuția)
2 norme intregi la 2 angajatori diferiti Constantin_Lucian Constantin_Lucian Buna seara, Am un prieten care ar dori sa stie daca are posibilitatea de a fi angajat cu 2 norme intregi la 2 angajatori diferiti pentru functiile de ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic si pfa - incompatibilitate? marinelapolescu marinelapolescu Buna, Vreau si eu pareri in legatura cu incompatibilitatea consilierului juridic. Sunt angajata ca si consilier juridic la o firma cu 2 ore (doar atata vrea ... (vezi toată discuția)