avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - impozit pe venitul ... Ordinul de deplasare al avocatilor
Discuție deschisă în Fiscalitate - impozit pe venitul microîntreprinderilor

Ordinul de deplasare al avocatilor

Ati putea sa ma ajutati cu un punct de vedere la urmatorul subiect?
Ordinul de deplasare al avocatilor, in alte judete trebuie sa poarte viza instantei? Daca da, care este temeiul juridic?
Cel mai recent răspuns: Mariana Lazar , Avocat 16:40, 28 Octombrie 2014
Nu stiu care este temeiul legal, dar este normal sa poarte stampila instantei la care va deplasati, pentru a face dovada acestui fapt.
nu exista ordin de deplasare pentru avocati... avocatul va reprezinta in baza imputernicirii avocatiale, pe acest document nu se aplica nicio stampila a vreunei instante, ci este semnata de catre client si de catre avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire avocatiala semnata de catre avocat Andreea.B Andreea.B Buna ziua, Am primit din partea unui debitor raspuns la o notificare printr-un cabinet de avocatura. La raspuns am atasata imputernicirea avocaiala care e ... (vezi toată discuția)
Eliberare certificate de stare civila persoanelor cu dizabilitati Justitiarul71 Justitiarul71 Pentru persoanele cu dizabilitati care sunt netransportabile in cazul in care isi pierd certificatele de stare civila si nu au nici banii necesari pentru a ... (vezi toată discuția)
Procura data unui avocat Pilu Pilu Buna. As avea si eu o intrebare daca poate sa ma lamureasca cineva. Conform art. 68 din Codul de procedura civila, Procura pentru exerciţiul dreptului de ... (vezi toată discuția)