avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cat dureaza primirea numarului de dosar depus la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cat dureaza primirea numarului de dosar depus la tribunal

Buna ziua,
I-am cerut avocatului meu sa-mi comunice nr-ului dosarului depus de dansul la tribunal, pentru a-l putea verifica si eu pe portalul justitiei. Raspunsul avocatului a fost ca dureaza in jur de 2 saptamani alocarea nr-ului de dosar prin sistemul informatic ECRIS si ca el mai bine ar fi sa il contactez la inceputul saptamanii viitoare.
Va rog mult sa imi spuneti daca ceea ce afirma dansul este adevarat sau ar fi cazul sa imi cat un alt avocat.
Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 14:39, 29 Octombrie 2014
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc foarte mult pentru acest raspuns
probabil intr-o saptamana (cel mult) de la depunerea dosarului, acesta va fi vizibil la cautarea pe portal dupa numele partii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere amanare proces civil georgeeugen georgeeugen O cerere de amanare intr-un proces civil poate fi transmisa prin email? In cazul in care este posibil, care este cadrul legal? (vezi toată discuția)
Cand se face repartizarea aleatorie, in raport de data introducerii actiunii? aidu aidu dosarele se repartizeaza aleator in Ecris in ziua inregistrarii cererii de chemare in judecata?? Insa pe situl Tribunalului, desi dosarul a fost inregistrat ... (vezi toată discuția)
Timbrare cerere de chemare in judecata Constantin-Sinel MARIN Constantin-Sinel MARIN Buna ziua! Va rog s ama ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema: Vreau s adepun o cerere de chemare in judecata (pentru uzucapiune) si nu stiu cum ... (vezi toată discuția)