avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor social
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor social

Sotul meu a terminat de 7 luni perioada de somaj care a durat 1 an de zile.
Datorita varstei (56 ani) nu a reusit sa gaseasca un loc de munca, in concluzie nu dispune de nici un venit. Care ar fi posibilitatile legale prin care ar putea sa obtina un ajutor banesc si ce alte conditii ar trebui sa indeplineasca pt.a putea beneficia de acesta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:22, 29 Octombrie 2014
Gasiti mai jos Actele necesare in vederea acordarii venitului minim garantat (ajutor social) si cadru legislativ in vigoare :
[ link extern ] -

[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 29 Octombrie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor social daniella28 daniella28 buna ziua,sunt o mama cu copil de 5 ani,parasita de sot,care stau cu mama mea,nu am venituri,nu gasesc servici ca am 45 ani,pot beneficia de ajutor social?nu ... (vezi toată discuția)
Venit minim batrani fara pensie georgesadrian georgesadrian Va rog sa-mi explicati ce pot face doi batrani, sot si sotie care se afla in urmatoarea situatie: - varsta peste 80 de ani - nu au carte de munca sau ... (vezi toată discuția)
Pensii sociale. Razzvi Razzvi Mama are 68 ani si 7 ani de cotizație. In prezent nu beneficiază de nici un fel de pensie . Unde ar trebui sa ne adresăm sa poata beneficia de venitul minim ... (vezi toată discuția)