avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensii sociale.
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensii sociale.

Mama are 68 ani si 7 ani de cotizație. In prezent nu beneficiază de nici un fel de pensie . Unde ar trebui sa ne adresăm sa poata beneficia de venitul minim garantat? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:29, 14 Iulie 2018
Acte necesare in vederea acordarii venitului minim garantat (ajutor social)
[ link extern ]

Cererea de acordare a ajutorului social şi declaraţia pe propria răspundere se înregistrează la primarul localităţii în a cărei rază teritorială îşi are domiciliul sau reşedinţa titularul, potrivit legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor social dragomircarlamaria dragomircarlamaria buna seara ,pot beneficia de ajutor social daca am o fetita de 8 ani si sunt gravida in 3 luni jumate? (vezi toată discuția)
Pot beneficia de vreun ajutor social? doina25 doina25 Sunt însărcinată sunt casnica iar soțul lucrează pot beneficia de un ajutor social.Eu sau soțul.daca da cui trebuie sa ma adresez.Va multumesc. (vezi toată discuția)
Ajutor pentru batrini fara vechime in munca madiciocan madiciocan Mama mea are 72 de ani, in cartea de munca i-au fost trecuti doar trei ani. In conditiile actuale , viata ei este tot mai grea. Tata bolnav ca si ea, are o ... (vezi toată discuția)