avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 845 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor social
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor social

buna ziua,sunt o mama cu copil de 5 ani,parasita de sot,care stau cu mama mea,nu am venituri,nu gasesc servici ca am 45 ani,pot beneficia de ajutor social?nu am nicio forma de vanit iar mama are o pensie si nu ma poate ajuta.sotul nu vrea sa dea bani.cum ma poate ajuta statul ca femeie singura cu copil mic fara un ban?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:35, 30 Octombrie 2014
Gasiti mai jos Actele necesare in vederea acordarii venitului minim garantat (ajutor social) si cadru legislativ in vigoare :
[ link extern ] -

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor social alina bataran alina bataran Sotul meu a terminat de 7 luni perioada de somaj care a durat 1 an de zile. Datorita varstei (56 ani) nu a reusit sa gaseasca un loc de munca, in concluzie nu ... (vezi toată discuția)
Pensii sociale. Razzvi Razzvi Mama are 68 ani si 7 ani de cotizație. In prezent nu beneficiază de nici un fel de pensie . Unde ar trebui sa ne adresăm sa poata beneficia de venitul minim ... (vezi toată discuția)
Ajutor social. lucyfer lucyfer Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti care sunt conditiile pentru obtinerea unui ajutor social ? Sunt intr-o situatie disperata,datoriile la intretinerea ... (vezi toată discuția)