avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 334 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort, partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort, partaj

buna ziua vreau sa divortez dar am o problema tot ce am fc cu actualul meu sot casa masina am facut-o inainte de casatorie cum sa demonstrez ca am trimis timp de 5 ani bani din italia si i-am bagat pe toti in casa si in ce am fc mentionez ca am trimis bani prin western union pe numele la soacra mea asi putea fc un extract cont ca sa dovedesc ca am trimis acesti bani ca sa am dovezi la tribunal,e valabil.va multumesc anticipat

Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 14:01, 30 Octombrie 2014
Asa sa faceti, intrucat banii au fost transmisi prin cont bancar, nu va fi o problema sa dovediti exact cu ce suma ati contribuit la achizitionarea acelor bunuri inainte de casatorie.
Mai rau era daca trimiteati banii cu autobuzul.......:yes:
Trebuie vazute veniturile tuturor, vazut cum anume si ce ati facut, cum ati trimis bani exat=ct... caci prin Western Union nu exista niciun extras de cont...
Mergeti la un avocat, e mult prea de amanunt analiza pentru un forum. Sau veniti cu detalii cat de multe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort, interzicere acces in locuinta bun comun, dovezi pentru partaj alinapricopi alinapricopi buna ziua am mare nevoie de ajutorul dvs sa incep cu inceputul,in 2007 am plecat in italia cu iubitul meu la munca,toti bani ce ii faceam ii trimiteam in ... (vezi toată discuția)
Divort-partaj sau nu? alina_06 alina_06 buna ziua,sunt casatorita de 3 ani,iar din august anul trecut eu si sotul meu ne-am despartit,dar nu si cu”cu acte”..pana in august eu am fost o ... (vezi toată discuția)
Dovezi judecata inga_irinuca inga_irinuca asi fi foarte recunoscatoare daca ar putea cineva sa ma ajute si in cazul meu: am imprumutat o suma de 4000 euro in timp ce am fost logodita, logodnicul ... (vezi toată discuția)