avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... ssm
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

ssm

as dorii documente editabile pentru ssm invatamant
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:27, 3 Noiembrie 2014
Ce doriti de fapt ?
Referiti-va la concret, la prevederi din Legea ssm nr.319/ 2006 si Normele de aplicare a legii, aprobate prin HG nr.1425/ 2006 cu modificarile si completarile ulterioare.
Aveti posibilitatea, sa apelati la firme specializate, autorizate de catre ITM si inregistrate la Registrul comertului, sa presteze astfel de servicii si/ sau la Bursa de servicii Avocatnet.ro.
as dorii un plan de prevenire si protectie atat pentru personalul tesa, soferrii de microbuz, cat si pentru cadre
Planul de prevenire si protectie in domeniul ssm se intocmeste la finalizarea activitatii de evaluare riscuri profesionale.
Fiecare firma are riscuri specifice legate de activitatea desfasurata, echipamentele tehnice utilizate si profesiile din cadrul firmei. Nu exista un model general valabil.
Contactati o firma de prestari servicii in domeniul ssm, autorizata de catre ITM pentru intocmirea materialului de evaluare riscuri sau cereti oferta de servicii pe Bursa de Servicii Avocatnet.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plan ssm gabrielciolpan gabrielciolpan vreau si eu un model de plan anual de masuri ssm.Ma puteti ajuta? (vezi toată discuția)
Lamuriri ssm si su garant garant La o firma cu 2 angajati (unul dintre acestia este administratorul care nu are acel curs de 40 ore) sunt obligatorii urmatoarele documente : 1.Planul de ... (vezi toată discuția)
Firma nou infiintata - cine semneaza fisa de indentificare a factorilor de risc profesional Popu Popu Buna ziua, Urmeaza sa angajez pe cineva intr-o firma nou infiintata, de la cabinetul medical de medicina muncii mi-au comunicat ca trebuie sa completez acest ... (vezi toată discuția)