avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cum imi obtin banii ?
Discuție deschisă în Executare silită

Cum imi obtin banii ?

Am imprumutat unei persoane suma de 20000 lei. Am facut la notar un act cu titlu de CONTRACT DE IMPRUMUT CU GAJ GENERAL, pe un termen de 30 zile. Termenul contractului deja a expirat de 60 de zile. In clauzele contractului scrie ca : daca suma nu va fi restituita, se poate apela la executare silita. Problema este ca persoana in cauza nu detine nici un bun propriu, nici casa, masa, masina, bicicleta sau altceva, deci nu avem ce executa!!! are doar un teren, care nu il putem lua in calcul de oarece nu este intabulat pentru ca are o suprafata prea mica 350 mp intravilan, si la cadastru mi-au zis ca trebuie sa fie o suprafata mai mare, deci EXCLUS. NU VAD NICI O SOLUTIE SA-MI VAD BANII. VA ROG AJUTATI-MA!!!
Cel mai recent răspuns: elenaoboroc , utilizator 20:15, 31 Octombrie 2014
MULTUMESC DIN SUFLET!!! NICI NU STITI CIT MA AJUTATI!!! si profit de bunavointa dra si va mai pun ultimele 2 intrebari : UNDE SE FACE? SI CIT MA COSTA? Nu va suparati ca va intreb cit ma costa pentru ca nu mai vreau sa mai "investesc" in el, pentru ca pe linga banii imprumutati am mai dat inca 600 lei pe contract la notar, consultatie, la executori... Multumesc anticipat pentru raspunsuri si promptitudine:rolleyes: si va doresc succes in continuare si sanatate :mothersday: !!!
Sa faceti ce , plangere ? La politie si e gratis..
Multumesc mult. O seara frumoasa.
Ultima modificare: Vineri, 31 Octombrie 2014
elenaoboroc, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

2 probleme pe care le intimpin OVIFRO OVIFRO 1.cum pot afla daca stiu numele si prenumele si CNP unei persoane unde lucreaza(la ce firma e angajata) 2.daca am dat bani imprumut unei persoane si nu am ... (vezi toată discuția)
Contract de imprumut incheiat la notar criss1122 criss1122 Buna seara, am si eu o problema am imprumutat pe data de 18 oct 2007 unei persoane o suma importanta de bani urmand sa imi dea banii pana la data de 30 oct ... (vezi toată discuția)
Despre contractul de imprumut intre persoane fizice incheiat la un notar iuliana_iuliana iuliana_iuliana Buna seara! Am imprumutat acum un an o suma mare de bani (in euro) unei cunostinte care a promis ca ii restituie in 2 luni. Au trecut 12 si tot promisiuni ... (vezi toată discuția)