avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 686 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Indemnizatie membru sectie de votare prezidentiale 2014
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Indemnizatie membru sectie de votare prezidentiale 2014

Care este indemnizatia pe zi pentru un membru din biroul de votare pentru prezidentiale 2014?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:38, 1 Noiembrie 2014
Preşedinţii birourilor electorale ale secţiilor de votare şi locţiitorii acestora beneficiază de o indemnizaţie de 85 de lei pe zi de activitate, dar nu mai mult de 5 zile pentru primul tur de scrutin şi 4 zile pentru cel de-al doilea. Ceilalţi membri ai birourilor primesc o indemnizaţie de 65 de lei pe zi, dar nu mai mult de 3 zile pentru primul tur şi 2 zile pentru cel de-al doilea. Veniturile din indemnizaţii se impozitează conform legii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Membru in comisia de votare defav defav Buna ziua! va rog sa-mi spuneti daca membrii in comisia de votare, au dreptul la decontarea cheltuielilor privind transportul catre sectie, daca domiciliul lor ... (vezi toată discuția)
Alegeri prezidentiale MariaCristina2009 MariaCristina2009 Am fost aleasa ca loctiitor la o sectie de votare la alegerile prezidentiale, problema este ca in acea duminica eu ar trebui sa fiu la munca, exista vreo lege ... (vezi toată discuția)
Prezenta in birourile electorale de circumscriptie locala 2012 popanca popanca Este obligatoririe prezenta vicepresedintelui BEC? Din ce data se face pontajul pentru presedinte si vicepresedinte? (vezi toată discuția)