avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 644 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Membru in comisia de votare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Membru in comisia de votare

Buna ziua! va rog sa-mi spuneti daca membrii in comisia de votare, au dreptul la decontarea cheltuielilor privind transportul catre sectie, daca domiciliul lor este in alta localitate.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:43, 13 Noiembrie 2014
Nu au dreptul la asa ceva.

Numai membrii Biroului Electoral Central, ai birourilor electorale judeţene, ai birourilor electorale ale sectoarelor municipiului Bucureşti, ai biroului electoral pentru secţiile de votare din străinătate, precum şi preşedinţii birourilor electorale ale secţiilor de votare şi locţiitorii acestora, care domiciliază în alte localităţi, beneficiază de indemnizaţia de delegare, precum şi de decontarea cheltuielilor de transport şi cazare, potrivit reglementărilor în vigoare care stabilesc aceste drepturi pentru personalul din instituţiile publice.
(Hotărârea nr. 705/2014 privind aprobarea bugetului şi a cheltuielilor necesare pentru pregătirea, organizarea şi desfăşurarea alegerilor pentru Preşedintele României din anul 2014)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatie electorala si informatii generale despre alegeri george-neagu george-neagu Pentru ca suntem in an electoral si intrebarile legate de alegeri (ale celor care ar dori sa candideze sau ale votantilor) sunt din ce in ce mai multe, am ... (vezi toată discuția)
Din comisia de votare pot face parte rude de gr. i sau ii cu candidatii de pe listele electorale? dolhanmaricica dolhanmaricica Buna ziua, Doresc sa ma imformez daca din comisia de votare pot face parte rude de gr.I-II cu candidatii de pe listele electorale(primari,consilieri ... (vezi toată discuția)
Legea electorala gavriila gavriila Cum pot fi contestati presedintii sectiilor de votare ? (vezi toată discuția)