avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Alegeri prezidentiale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Alegeri prezidentiale

Am fost aleasa ca loctiitor la o sectie de votare la alegerile prezidentiale, problema este ca in acea duminica eu ar trebui sa fiu la munca, exista vreo lege care sa oblige angajatorul sa imi dea aceea zi libera, neplătita, binenteles?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:30, 28 Octombrie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legea nr.370/2004
art. 67
(1) Pe durata funcționării birourilor electorale, președinții birourilor electorale ale secțiilor de votare din țară și locțiitorii acestora se consideră detașați și primesc pentru fiecare zi de activitate o indemnizație de .....
.....
(13) La cerere, membrii birourilor electorale primesc o adeverință semnată de președintele secției de votare care să ateste participarea lor în secție.

Prin urmare, nu aveti nevoie de un alt text de lege.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Din comisia de votare pot face parte rude de gr. i sau ii cu candidatii de pe listele electorale? dolhanmaricica dolhanmaricica Buna ziua, Doresc sa ma imformez daca din comisia de votare pot face parte rude de gr.I-II cu candidatii de pe listele electorale(primari,consilieri ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie membru sectie de votare prezidentiale 2014 sarar sarar Care este indemnizatia pe zi pentru un membru din biroul de votare pentru prezidentiale 2014? (vezi toată discuția)
Observator sectie de votare 17mariko 17mariko As dori sa stiu cum pot vota la alegerile locale din localitatea de domiciliu, avand in vedere ca aceasta difera de localitatea unde voi participa ca ... (vezi toată discuția)