avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Deschidere magazin tip consignatie
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Deschidere magazin tip consignatie

ce trebuie sa infiintez daca vor sa vand produse cumparate din pietele din strainatate?(electronice,biciclete,schiuri etc.)SRL? AF? PF? este posibil sa vand produse la care nu am facturi,aviz... un fel de consignatie sau ca un magazin de haine second-hand.....
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:07, 1 Noiembrie 2014
Puteti sa va deschideti un PFA.
- Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului, înregistrarea fiscală şi autorizarea funcţionării a persoanei fizice autorizate le gasiti aici:
[ link extern ] -

Cod CAEN : 4779 - Comert cu amanuntul al bunurilor de ocazie vandute prin magazine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen anita22 anita22 Buna ziua, mi-am deschis un magazin second de imbracaminte cu autrizatie persoana fizica cu codul caen 4779(comert cu amanuntul al bunurilor de ocazie vandute ... (vezi toată discuția)
Cum pot face o consignatie? og.geo og.geo Buna ziua, Am o inteprindere individuala si ca si obiect de activitate prinicpal este cel de Comert cu amanuntul al florilor plantelor . Ei bine in aceasta ... (vezi toată discuția)
Cod caen magazin electronice maiuca maiuca Buna ziua, as dori sa deschid un magazin de electronice, electrocasnice, jucarii. Produsele figureaza ca fiind second-hand, doresc sa le import si sa le vand ... (vezi toată discuția)