av_silvia_margineanu 
	    	Utilizator

av_silvia_margineanu 
	    	Utilizator	    

olden 
	    	Utilizator

olden 
	    	Utilizator	    

olden, utilizator
 olden, utilizator 	
			 DlGoe 
	    	Utilizator

DlGoe 
	    	Utilizator	    

gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

~ final discuție ~
 geo_m_14	                   

Ma intereseaza ce drepturi are copilul in urma fiecarei variante de recunoastere (pensie alimentara, mostenire) (certificat de nastere deja intocmit dar cu ... (vezi toată discuția)
	                    geo_m_14	                   

Ma intereseaza ce drepturi are copilul in urma fiecarei variante de recunoastere (pensie alimentara, mostenire) (certificat de nastere deja intocmit dar cu ... (vezi toată discuția)

pepy24	                   

buna seara, 
am o fetita de 1 an si 3 luni, pe certificatul ei de nastere in dreptul tatalui este liniuta, pe tatal nu l-am actionat in judecata, acum el ... (vezi toată discuția)
	                    pepy24	                   

buna seara, 
am o fetita de 1 an si 3 luni, pe certificatul ei de nastere in dreptul tatalui este liniuta, pe tatal nu l-am actionat in judecata, acum el ... (vezi toată discuția)

AnamariaA1	                   

Sunt însărcinată și despărțită , dacă Dumnezeu ma ajuta sa duc sarcina pana la capăt  și nu doresc sa trec in acte numele tatălui  deoarece nu vrea ... (vezi toată discuția)
	                    AnamariaA1	                   

Sunt însărcinată și despărțită , dacă Dumnezeu ma ajuta sa duc sarcina pana la capăt  și nu doresc sa trec in acte numele tatălui  deoarece nu vrea ... (vezi toată discuția)