Am un contract cu romtelecom de livrare servici [ telefon internet ,tv] si internetul este de cea mai proasta calitate . Am contract pe 20 MG si ei i-mi dau 0,60 mg cu toate astea le dau 150 lei pe luna .De cate ori vorbesc cu ei la telefon sar in sus si i-mi spun ca contractul cu ei prevede intre 0 si 20 mg dar factura nu prevede asta sa vina in functie de calitatea serviciilor oferite.
Articolul acesta din contract care prevede asa ceva [inter 0 si 20 mg si nu clar care sa spuna 20 mg si 20 sa am ] , nu este un articol abuziv .Unde ma pot adresa ca sa rezolv problema si sa ii fac sa-si respecte clientii.
faceti la ei sesizare scrisa, rugati sa va verifice reteaua, semnalul si sa va masoare ei viteza, sa vada daca este conforma cu contractul dvs sau nu. rugati sa fiti trecut la un plan tarifar inferior, intrucat ei nu pot sa va asigure un internet cu viteza de 20 mg
Comunicarea dintre ei si dvs. trebuie facuta numai in scris (scrisoare recomandata cu confirmare de primire).
Din punctul meu de vedere o clauza prin care serviciul prestat poate fi si 0 nu poate fi decat un abuz. De ce ar plati un consumator pentru a avea 0 MB?
Se cere o plangere la protectia consumatorului.