avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Internet de proasta calitate
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Internet de proasta calitate

Am un contract cu romtelecom de livrare servici [ telefon internet ,tv] si internetul este de cea mai proasta calitate . Am contract pe 20 MG si ei i-mi dau 0,60 mg cu toate astea le dau 150 lei pe luna .De cate ori vorbesc cu ei la telefon sar in sus si i-mi spun ca contractul cu ei prevede intre 0 si 20 mg dar factura nu prevede asta sa vina in functie de calitatea serviciilor oferite.
Articolul acesta din contract care prevede asa ceva [inter 0 si 20 mg si nu clar care sa spuna 20 mg si 20 sa am ] , nu este un articol abuziv .Unde ma pot adresa ca sa rezolv problema si sa ii fac sa-si respecte clientii.
faceti la ei sesizare scrisa, rugati sa va verifice reteaua, semnalul si sa va masoare ei viteza, sa vada daca este conforma cu contractul dvs sau nu. rugati sa fiti trecut la un plan tarifar inferior, intrucat ei nu pot sa va asigure un internet cu viteza de 20 mg
Comunicarea dintre ei si dvs. trebuie facuta numai in scris (scrisoare recomandata cu confirmare de primire).
Din punctul meu de vedere o clauza prin care serviciul prestat poate fi si 0 nu poate fi decat un abuz. De ce ar plati un consumator pentru a avea 0 MB?
Se cere o plangere la protectia consumatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de telefonie si internet romtelecom leonidaionel leonidaionel Cum pot rezilia contractul cu romtelecom (telefon si internet),intrucat am o oferta cu bani mai putini de la UPC.Cind am fost la Romtelecom mi-au spus ca ... (vezi toată discuția)
Modificare abonament telefonie mobila BogdanB87 BogdanB87 Buna ziua, De Sambata trecuta sunt \\"fericitul\\" posesor al unui abonament Optim Nelimitat achizitionat impreuna cu un telefon mobil cu plata unui avans ... (vezi toată discuția)
Contract internet cu rds GermanAlex GermanAlex Am contract de internet + telefon + TV cablu cu RDS. Abonamentul este pe persoana fizica. De fapt se foloseste pe firma. Am incercat sa transfer totul pe firma ... (vezi toată discuția)