avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... firma neplatitoare de taxe cas, somaj si sanatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

firma neplatitoare de taxe cas, somaj si sanatate

Am aflat ca exista multe firme neplatitoare de taxe cas, somaj si sanatate catre stat.
Ce se intampla cu angajatii unor astfel de firme (mai ales in conditiile in care au muncit ani de zile acolo), daca totusi lor li se retin lunar pe fluturas taxele respective?
Ii afecteaza cumva la pensie sau in alta parte?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 18:22, 28 Mai 2009
Angajatorii sa nu rasufle linistiti ca daca se ajunge la recuperarea prin instanta s-ar putea sa-i coste cam scump.
Sa nu uite ca au retinut pe statul de plata contributiile si nu le-au virat, macar pe astea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baza de calcul cass Mirimia88 Mirimia88 Trebuie sa completez urmatoarea adeverinta de vechime pentru noul loc de munca. Numai ca la firma unde am lucrat, contabila este in concediu, iar responsabilul ... (vezi toată discuția)
Plati buget administrator firma MANOLACHE LAURA MANOLACHE LAURA Administratorul unei firme ,ptr a-i merge cartea de munca ce tb sa plateasca la buget? (vezi toată discuția)
Stagiu cotizare alexi alexi As dori sa stiu daca perioada in care am fost in somaj se considera vechime si o alta problema: daca in cartea de munca am doi ani , in care scrie ca ... (vezi toată discuția)