avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 373 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Scoala soferi/obtinere permis, cu condamnare la OUG
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Scoala soferi/obtinere permis, cu condamnare la OUG

Buna ziua am si eu o intrebare, logodnicul meu a fost condamnat pentru conducere fara permis la o pedeapsa cu suspendare sub supraveghere, cunoastem faptul ca va trebuii sa treaca un an de la ultima condamnare pt a putea obtine permisul insa intrebarea noastra ar fi:
Anul se scurge pe data de 18 februarie 2015, ar putea spre exemplu sa inceapa scoala din Ianuarie si sa dea examenul in a doua jumatate a lunii februarie sau nu se poate inscrie nici in scoala pana in februarie la implinirea anului?
Cel mai recent răspuns: alexandra31 , utilizator 11:42, 5 Noiembrie 2014
La scoala se poate inscrie; cazierul judiciar o sa-i fie necesar la momentul sustinerii examenului si atunci se va vedea daca s-a implinit sau nu termenul pentru sustinerea examenului auto.
Va multumesc, condamnarea definitiva a fost pronuntata in 18 februarie 2014, conform legii ar putea sustine examenul incepand cu 19 februarie 2015?
Va multumesc!
Depinde ce scrie in sentinta pronuntata!
Nu are nici un fel de interdictie sau altceva
Nu a fost vorba de accidente, vatamari, doar a mers fara permis pe un drum de tara!
Sotul dvs a avut vreodata permis?

Alte discuții în legătură

Contopire sentinte - instanta a procedat corect? lucian55 lucian55 Buna ziua am si eu o problema urgenta! Am avut un numjar de condamnari cu suspendare respectiv sub supraveghere din 2010 pana in 2012 momentan mi-a mai ajuns ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de legea gratierii? condamnare cu suspendare! gabriel555 gabriel555 buna ziua Am fost condamnat in trecut in 2 dosare (concurs de infractiuni) pentru conducerea pe drumuriile publice a unui autovehicul fara a poseda nici o ... (vezi toată discuția)