avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Scoala soferi/obtinere permis, cu condamnare la OUG
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Scoala soferi/obtinere permis, cu condamnare la OUG

Buna ziua am si eu o intrebare, logodnicul meu a fost condamnat pentru conducere fara permis la o pedeapsa cu suspendare sub supraveghere, cunoastem faptul ca va trebuii sa treaca un an de la ultima condamnare pt a putea obtine permisul insa intrebarea noastra ar fi:
Anul se scurge pe data de 18 februarie 2015, ar putea spre exemplu sa inceapa scoala din Ianuarie si sa dea examenul in a doua jumatate a lunii februarie sau nu se poate inscrie nici in scoala pana in februarie la implinirea anului?
Cel mai recent răspuns: alexandra31 , utilizator 11:42, 5 Noiembrie 2014
Va multumesc

Faptul ca faptele au fost concurente, adica nici una din fapte nu a fost comisa duap pronuntarea unei condamnari nu are legatura nu?
:(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contopire sentinte - instanta a procedat corect? lucian55 lucian55 Buna ziua am si eu o problema urgenta! Am avut un numjar de condamnari cu suspendare respectiv sub supraveghere din 2010 pana in 2012 momentan mi-a mai ajuns ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de legea gratierii? condamnare cu suspendare! gabriel555 gabriel555 buna ziua Am fost condamnat in trecut in 2 dosare (concurs de infractiuni) pentru conducerea pe drumuriile publice a unui autovehicul fara a poseda nici o ... (vezi toată discuția)