avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... ACHITARE RATA CARD CREDIT
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

ACHITARE RATA CARD CREDIT

Am un card de credit la banca si am acum ultima rata scadenta. Nu imi primeste banca sa achit rata pentru ca au primit o poprire pe numele meu de la un credit vechi neachitat unde am fost girant. Mi sa cerut de la banca sa rezolv mai intai cu poprirea si apoi rata . Eu nu am venituri penrtu a rezolva poprirea si de aceea dorec sa ma ajutati cu o solutie sa pot achita rata care va genera in acest fel dobanzi mari. Daca cineva vireaza cu ordin de plata aceasta rata si se scrie expres ca este rata credit scadent ,banii ajung sa stinga creditul de la card sau banca ii vireaza pentru poprire.?Va rog sa ma ajutati si multumesc.
Cel mai recent răspuns: ionescumaria1 , utilizator 15:54, 5 Noiembrie 2014
in mod normal cardul de credit are un cod iban diferit de cel al contului curent. daca banca va da acest cod iban ,al cardului de credit ,se poate face transferul in el. se poate face si depunerea direct in el. nu vad care ar fi problema .poprirea este infiintata pe contul curent si nu pe cardul de credit sunt doua lucruri diferite. mai insistati la banca ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate pune poprire pe cardul de credit? ami20021968 ami20021968 Din documentarile facute pana acum, in ceea ce priveste poprirea pe salariu, am constatat ca abuziv( de catre banca si executorul judecatoresc) se pot bloca ... (vezi toată discuția)
Executare credit banca fimitamocanu fimitamocanu Buna ziua, Am o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv ,in legatura cu un credit. Am contractat la un moment dat un credit de la o banca( A), pentru ... (vezi toată discuția)
Sunt în imposibilitate de a plăti o rată din cauza unei popriri. ce soluții am ca să rezolv situația? sattod sattod In urma inmfiintarii unei popriri de catre ANAF pe conturile mele am aflat ca nu pot sa imi platesc creditele catre banci. Am adus adresa de la angajator (ca ... (vezi toată discuția)