avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... va rog ff urgent
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

va rog ff urgent

va rog mult sa-mi spuneti daca se poate face recurs sau contestatie la pronuntare,miercuri a fost pronuntarea....va rog mult
Cel mai recent răspuns: hopeless1 , utilizator 17:19, 29 Mai 2009
deci.....sa inteleg ca te-ai aflat la prima instanta, nu? si s-a dat pronuntarea.daca ai numarul de dosar poti sa cauti dosarul pe internet la adresa www.just.ro in localitatea unde doresti si vezi acolo ce s-a scris. in functie de ce s-a pronuntat vezi care este urmatoarea cale de atac si daca nu ai mers pe ordonanta presedintiala urmatoarea cale de atac se va face dupa ce ai primit pronuntarea acasa (adica ce a hotarat judele primesti in scris acasa in termen de 30zile de cand s-a pronuntat) si abia pe urma poti sa faci in termen de 15 zile dupa ce ai primit-o acasa urmatoarul pas.

normal ar fi dupa cate mi s-a spus judecatoria, curtea de apel, tribunalul (daca gresesc va rog sa ma atentionati). deci apelul cu recursul nu e totuna.
vine cam asa: in prima instanta este un singur judecator, in a doua 2 si in a treia 3.

trebuie sa te uiti sa vezi ce scrie in pronuntare.
bafta.
Daaa...frumoase raspunsuri...n-a inteles omul nica...
Hotararea de care spuneti ca s-a pronuntat se poate ataca in 15 zile de la comunicare. Acu` depinde ce obiect avea pe legea 18...majoritatea se ataca doar cu recurs.
Indiferent cu ce se ataca (veti afla asta la sfarsitul hotararii atunci cand vi se va comunica) nu cred ca e bine sa va grabiti sa declarati recurs inainte de comunicare...ca mai trebuie sa-l si motivati.
In concluzie..asteptati comunicarea hotararii acasa si apoi veti ataca sentinta in alea 15 zile.
multumesc mult...am inteles ca trebuie sa stau cuminte sa astept comunicarea....atata stiu ca jud admite in parte act reclamantei...total in ceata...procesul a fost pt anularea partiala absoluta a unui titlu de p si radierea tatalui meu de pe acel titlu...asta dureaza de un an juma.....am depus toata doc ca tata e indreptatit sa fie pe acel titlu...inclusiv comisia judeteana a depus documentatie ca titlu a fost emis corect....dar....comisia locala a depus pertinent ca tata a fost trecut eronat pe acel titlu(eronat si fals) jud la ultima inf a spus ca ce a dat comisia locala e valabil....sunt interese la mijloc....noi am dat comisia locala(persoane) la parchet...au inceput demersurile pt intoc dos penal...dar nu sunt sigura daca se va intocmi...probe am depus suficiente..cred...oricum sunt daramata....totul era foarte simplu si din tot ce avem cf-uri si ca terenurile sunt ale buniclor,nu s-a luat nimic inseama...numa ce a zis com locala fara dovezi....nu mai stiu ce sa fac.....mor incet
dienusa a scris:

multumesc mult...am inteles ca trebuie sa stau cuminte sa astept comunicarea....atata stiu ca jud admite in parte ....nu mai stiu ce sa fac.....mor incet

Nu disperati! :rtfm:in recurs veti avea posibilitatea sa aratati toate neregulile consiliului local si adevarata realitate.Asteptati hot. si verificati avocatii:thumbup:
multumesc mult....dar daca va spun ca am avut nu unul....ci doi avocati...care...cred ca au fost atentionati sa nu se implice prea tare...sunt multe prin cate am trecut....oricum o sa fac recurs ca adevarul e unul singur....nus cat dureaza cercetarea politiei pt primarie..pt a se deschide dosar penal.....daca se va deschide....nus ce sa mai cred.....pentru consiliul local avem inclusiv un raport de investigati a unui ong de la liga dreptatii....

Alte discuții în legătură

Sunt inceatza dienusa dienusa va rog din tot sufletul daca se poate sa ma lamuriti si pe mine cu ceva ,ca nu mai inteleg nimic...deci bunicii mei s-au casatorit in 1925,in 1926 cumpara ... (vezi toată discuția)
Dacă la primul termen de judecată în apel, judecătorii hotărăsc, ... nuexistă nuexistă Dacă la primul termen de judecată în apel, judecătorii hotărăsc, în frauda legii, că nu aș datora taxa de timbru aferentă apelului, dorind să scape ... (vezi toată discuția)
Apel ordin de protectie - termen ralu_k79 ralu_k79 Buna seara, Ma puteti sfatui cu privire la termenul legal in care se poate formula apel impotriva unei Hot prin care s-a admis instituirea unui ordin de ... (vezi toată discuția)