avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Despre PFA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Despre PFA

Buna ziua
Ma gandesc sa infiintez un PFA si doresc cat mai multe detalii despre obligatii, impozite datorate, modalitati de infiintare, si mai ales in cazul in care "nu merge ceva " modalitati de inchidere PFA.
Intrebare concreta : cu cate coduri CAEN pot infiinta un PFA?
Mentionez ca nu am alt venit, utilitatea PFA ului, momentan, ar fi pentru a deveni agent Provi...nt,(zic momentan caci poate l-as putea folosi la alte servicii-de aici si dorinta de a stii cu cate coduri CAEN il pot infiinta).
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 19:07, 6 Noiembrie 2014
Informatii puteti cititi la adresa [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma Daria B. Daria B. Buna ziua, As vrea sa infiintez o firma ca sa pot emite facturi pentru serviciile prestate si nu stiu care varianta e mai buna si din punctul de vedere al ... (vezi toată discuția)
Trecerea de la pfa la srl Iuli81an Iuli81an Buna dimineata Detin un PFA din 2010, am luat 3 ani fonduri UE pana in 2013 iar acum simt ca acest PFA ma tine in loc. Vreau sa continui activitatea ... (vezi toată discuția)
Pfa cu mai multe caen-uri? adina.s adina.s Buna searaa, Momentan detin PFA pentru prestari servicii web si prelucrare date. Doresc sa pornesc o mica afacere online, si anume comenzi/livrari flori. ... (vezi toată discuția)