avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Listare din Registrul de Evidenta al Salariatilor- ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Listare din Registrul de Evidenta al Salariatilor- Reges

As dori sa ma informati cum se listeaza din Reges, mi s-a cerut de la banca o copie si contabila societatii unde sunt angajata nu stie sa listeze, a putut doar sa-mi faca un Print Screen, insa din el nu se vad toate datele mele.Mentionez ca imi trebuie din Reges nu din Revisal.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:50, 8 Noiembrie 2014
Denumirile sunt identice.

Portalul de transmitere este al Inspectiei Muncii.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Noiembrie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Utilizatorul Georgidani a intrebat : cum listeaza din REGES (siteul web) si nu din REVISAL (aplicatia software) lucruri distincte raportat la faptul ca din ambele se poate lista situatii ale salariatiilor. Mai jos averi intrebarea utilizatorul Georgidani :
\"As dori sa ma informati cum se listeaza din Reges, mi s-a cerut de la banca o copie si contabila societatii unde sunt angajata nu stie sa listeze, a putut doar sa-mi faca un Print Screen, insa din el nu se vad toate datele mele.Mentionez ca imi trebuie din Reges nu din Revisal.
Va multumesc\"


Odata cu instalarea programului Revisal ati primit Ghidul de instalare care contine:

\"Ce este REVISAL?
Aplicatia REVISAL este pusa la dispozitia angajatorilor de catre Inspectia Muncii si este folosita pentru infiintarea si completarea registrului general de evidenta a salariatilor in format electronic, in conformitate cu prevederile H.G.500/2011.
Aplicatia poate fi descarcata gratuit de pe pagina de Internet a Inspectiei Muncii de catre orice angajator care doreste sa utilizeze acesta aplicatie.
Aplicatia ReviSal poate gestiona simultan, in mod independent, mai multe registre electronice ale mai multor angajatori.\"
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Noiembrie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic
Cred ca discutia se purta despre cele doua sintagme - denumirea lor ... raspunsul la intrebarea userului a fost deja postat ....

Citez : "Se intra pe portalul de incarcare a registrului si dupa logare se merge pe angajatul respectiv, se da Print Screen (de pe tastatura), apoi intrati in programul Paint si apasati Ctrl+V si atunci va apare ca o poza.
Acea poza o listati, se semneaza, conform cu originalul , dupa care se inmaneaza angajatului. "
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Noiembrie 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal dovada banca dia2120 dia2120 cine ma poate ajuta ....un angajat institutie publica imi cere dovada contract revisal pt banca.:(( nu reusesc sa l listez din program.stie cineva ???adica ... (vezi toată discuția)
Copii ale paginilor din registrul electronic tudorache_alyna tudorache_alyna Cum se pot face copii ale paginilor din registrul electronic care cuprind înscrierile referitoare la un angajat? Exista in programul Revisal o asemenea ... (vezi toată discuția)
Print screen la contorul de cuvinte alexandradian_a@yahoo.com alexandradian_a@yahoo.com Buna ziua, va rog ajutati-ma si pe mine. Cum fac print screen la contorul de cuvinte? Unde anume este tasta print screen? Va multumesc. Nu stiu daca am ... (vezi toată discuția)