avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot dobandi act de proprietate inainte de plata sultei?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot dobandi act de proprietate inainte de plata sultei?

Daca am de platit o sulta , iar aceasta ste inscrisa in cartea funciara , ma pot considera proprietar ? Pot avea un certificat de proprietate ? Intreb deoarece cred ca voi avea de platit sulta si in acelasi timp ar trebui ca dupa terminarea procesului ( acum se termina) trebuie sa am act de proprietate pentru a ma putea bransa la ENEL ( elctrica )
am intele...nu scap . dar daca sulta se refera la imobil si eu vreau sa vind pamintul , pot ?
Imobilul este teren si casa. Daca are o singura carte funciară S-o nu sunt doua imobile separat si sulta se referă la acel imobil care are o singura carte funciara nu aveti cum......
#-o
cum asi putea sa tergiversez putin plata sultei ? sa nu ma trezesc executat silit
Nu aveti cum in plus deocamdată nu aveti hotărârea.
asa este...mai am o luna . vdem dupa ...dar daca nu platesc ma poate executa silit prin scoatere la licitatie , dar daca nu cumpara nimeni ? poate ramine in contul sultei ?

Alte discuții în legătură

Partaj, sulta neplatita, evacuare dupa 10 ani luciano2014 luciano2014 buna ziua, In urma cu 10 anii, parintii mei au trecut prin divort,acesta sa terminat acum 7 anii, tata a locuit singur, mama plecata, el a ramas datorita ... (vezi toată discuția)
Cadastru, intabulare, inscriere in cartea funciara si vanzare imobil obtinut prin sentinta judecatoreasca. Denisa-msg Denisa-msg Buna ziua, Detin un apartament care a fost dobandit printr-o sentina Civila in 1985 in urma divortului.In sentinta se specifica faptul ca imobilul imi revine ... (vezi toată discuția)
Sulta rairadu rairadu pot cumpara/vinde un imobil atribuit prin sentinta judecatoreasca,dar care cuprinde si o sulta,sau sulta ramine in sarcina celui precizat in sentinta ... (vezi toată discuția)