avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot dobandi act de proprietate inainte de plata sultei?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot dobandi act de proprietate inainte de plata sultei?

Daca am de platit o sulta , iar aceasta ste inscrisa in cartea funciara , ma pot considera proprietar ? Pot avea un certificat de proprietate ? Intreb deoarece cred ca voi avea de platit sulta si in acelasi timp ar trebui ca dupa terminarea procesului ( acum se termina) trebuie sa am act de proprietate pentru a ma putea bransa la ENEL ( elctrica )
Corect adevarat, insa exista modalitati sa incerci sa te asiguri de o valoare, cereri alternative raportate la valoare, sa depui in dosar evaluari anterioare, cereri similare de la agentii, de pe saituri de profil... nu se pot toate invarti la 50000 si sa vina expertul cu 100000. Ca mai sunt niste norme pe care si el sa le respecte, mai sunt oferte similare pe piata, mai exista agentii care sa arate cat face, mai sunt grile de notar... ne orientam, nu stim cat va fi rpetul in targ, dar daca faci un plan bun de-acasa, ai sanse sa fii foarte aproape.
da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj, sulta neplatita, evacuare dupa 10 ani luciano2014 luciano2014 buna ziua, In urma cu 10 anii, parintii mei au trecut prin divort,acesta sa terminat acum 7 anii, tata a locuit singur, mama plecata, el a ramas datorita ... (vezi toată discuția)
Cadastru, intabulare, inscriere in cartea funciara si vanzare imobil obtinut prin sentinta judecatoreasca. Denisa-msg Denisa-msg Buna ziua, Detin un apartament care a fost dobandit printr-o sentina Civila in 1985 in urma divortului.In sentinta se specifica faptul ca imobilul imi revine ... (vezi toată discuția)
Sulta rairadu rairadu pot cumpara/vinde un imobil atribuit prin sentinta judecatoreasca,dar care cuprinde si o sulta,sau sulta ramine in sarcina celui precizat in sentinta ... (vezi toată discuția)