avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Data introducerii actiunii in instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Data introducerii actiunii in instanta

Buna seara tuturor,
daca judecatorul a hotarat plata pensiei alimentare de la data introducerii actiunii iar pe hotarare nu este trecuta aceasta data,cum ii comunic executorului judecatoresc dintr-o alta tara din UE aceasta data,pentru executarea obligatiei la palat pensiei intretinere minor?
va multumesc si va doresc o seara frumoasa.
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 22:34, 9 Noiembrie 2014
Pe ecrisul instantelor de judecata apare data înregistrării cererii de chemare in judecata.
Ar trebui sa fie trecuta data in motivarea instantei. Daca nu figureaza scoateti un certificat de grefa in care solicitati sa se indice expres data introducerii actiunii ori faceti cerere de completare a dispozitivului sentintei cu indicarea precisa a acestei date.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara danielf2008 danielf2008 Am intentat o actiune in instanta pentru stabilirea pensiei alimentare in procent de 25% din venituri si nu in suma fixa asa cum instanta de judecata ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara ivanov teodora ivanov teodora Buna ziua, as dori daca se poate sa imi spuna cineva: dupa depunerea actelor de divort cu cerere de plata a pensiei alimentare catre un copil adult care este ... (vezi toată discuția)
De cand se plateste pensia alimentara? stefan_morariu stefan_morariu Buna seara si La Multi Ani Sunt in divort cu sotia mea, avem un copil si as vrea sa stiu de cand se plateste pensia alimentara pentru copil. Ea poate sa ... (vezi toată discuția)