avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Muzica in scop ambiental
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Muzica in scop ambiental

daca am o pensiune si platesc la o asociatie pentru drepturi de autor, pentru chipurile muzica ambientala...trebuie sa platesc la toate celelalte asociatii existente in domeniu?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Horatiu Coldea , Consultant de business 17:38, 29 Mai 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Pe langa cele 3 organisme de gestiune colectiva (UCMR-ADA, UPFR si CREDIDAM), legea 8/1996 modificata in martie 2018 a introdus, prin transpunerea Directivei 2014/26/UE, a unor enitati independente de management.
Acestea sunt entitati private care reprezinta autorii, cantaretii si producatorii si la acestea platiti o singura taxa, mai mica cu cel putin 50% fata de celelalte 3 adunate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda de la uniunea artistilor leona777 leona777 buna ziua. O pensiune a fost sanctionata de ctre Politia Economica pentru nedetinerea unei licente de furnizare muzica ambientala in interior. Intrebaea mea ... (vezi toată discuția)
Legalitate solicitare licență muzică ambientală ovi47 ovi47 Buna ziua, Intr-un salon de infrumusetare este un televizor(cu contract televiziune prin cablu).Zilele trecute,in timp ce se asculta muzica pe un post de ... (vezi toată discuția)
Ce acte si autorizatii trebuie sa existe intr-un magazin varnan varnan Buna ziua Va rog sa-mi raspundeti ce acte si ce autorizatii trebuie sa existe intr-un magazin in care se comercializeaza parfumuri. tot in acest magazin am ... (vezi toată discuția)