avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Dosar de Vatamare
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Dosar de Vatamare

Buna ziua .... Sotia mea a fost lovita pe trecerea de pietoni de o masina in luna ianuarie 2014 . soferul era asigurat la asirom si si am facut un dosar de vatamare acolo . am primit in luna iulie o oferta din partea firmei de asigurari , oferta pe care am acceptat-o urmand sa primim contractul , sa-l semnam si sa vireze banii . de atunci nimic..... sun in fiecare saptamana si-mi spune ca dosarul este la aprobat .
intrebarea mea este cat ar trebui sa dureze toata treaba asta ? atat de mult ?
va multumesc anticipat
Nu mai sunati pentru ca astfel nu aveti dovada celor intreprinse de dvs., ci scrieti...adica trimiteti o notificare in atentia conducerii companiei de asigurari.
Va recomand ca notificarea sa fie redactata si semnata de catre un avocat astfel: "numele persoanei vatamate, prin avocat X-ulescu"
Astfel vor realiza ca ati angajat un avocat si ca urmeaza ca in caz de nerespectare a intelegerii facute (sper ca este in scris) sa va adresati instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dosar de vatamare mariogfr mariogfr Buna ziua .... Sotia mea a fost lovita pe trecerea de pietoni de o masina in luna ianuarie 2014 . soferul era asigurat la asirom si si am facut un dosar de ... (vezi toată discuția)
Accident auto (tamponare din spate) cu victimă. cum îmi recuperez paguba? Rizea Bogdan Rizea Bogdan Vreau sa stiu cum imi recuperez paguba in caz de accident si ce pasi trebuie sa fac (vezi toată discuția)
Dauna auto Ancuta1967 Ancuta1967 Pe data de 1 decembrie am fost implicat intr-un accident auto din care a rezultat doar avarii ale autovehiculelor . Am completat impreuna cu soferul vinovat ... (vezi toată discuția)