avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Comisie disciplina
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Comisie disciplina

Buna ziua, as avea o întrebare, am fost chemat in comisie luni la ora 14, dar decizia am primit-o vinerea la 21, cum as putea sa ma mai pregătesc cu apărarea?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:38, 12 Noiembrie 2014
Ce decizie ati primit vineri?
Daca ati primit convocarea vineri , atunci va trebuie sa va pregatiti apararea. Astfel, in cursul cercetarii disciplinare prealabile salariatul are dreptul sa formuleze si sa sustina toate apararile in favoarea sa si sa ofere persoanei imputernicite sa realizeze cercetarea toate probele si motivatiile pe care le considera necesare, precum si dreptul sa fie asistat, la cererea sa, de catre un avocat sau de catre un reprezentant al sindicatului al carui membru este.
Chemarea in comisia de disciplina
Pot da firma in judecată pentru recuperarea orelor muncite in plus,
Asa cum vi s-a spus anterior, aveti dreptul sa formulati si sa sustineti toate apararile in favoarea dvs si sa ofere comisiei imputernicite sa realizeze cercetarea toate probele si motivatiile pe care le considerati necesare, precum si dreptul sa fiti asistat, la cererea dvs, de catre un avocat sau de catre un reprezentant al sindicatului al carui membru sunteti.

Cercetarea disciplinara se va axa pe fapta savarsita de dvs si care constituie abatere disciplinara.
In general, audierea salariatului se finalizează printr-o nota explicativă/nota de relaţii pe care acesta o dă (aceasta nota va conţine intrebările formulate de membrii comisiei şi răspunsurile salariatului).

Alte discuții în legătură

Comisie de disciplina nelutap nelutap pot cere sa fiu insotit de un avocat la comisia de disciplina (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara cata8 cata8 Daca un salariat lipseste 3 zile de la locul de munca se face cercetarea disciplinara, prin convocator. Mai este necesara convocarea acestuia daca se stie ca ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara psh psh Buna seara.. Administratorul societatii emita o decizie de constituire a unei comisii de cercetare disciplinara fara a fi mentionat ca membru.in cursul ... (vezi toată discuția)