avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... comisie de disciplina
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

comisie de disciplina

pot cere sa fiu insotit de un avocat la comisia de disciplina
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:57, 7 Octombrie 2017
In cursul cercetarii disciplinare prealabile salariatul are dreptul sa formuleze si sa sustina toate apararile in favoarea sa si sa ofere persoanei imputernicite sa realizeze cercetarea toate probele si motivatiile pe care le considera necesare, precum si dreptul sa fie asistat, la cererea sa, de catre un avocat sau de catre un reprezentant al sindicatului al carui membru este. (art.251 alin.4 C.mun.)

In speta, puteti fi asistat la cererea dvs de catre un avocat la cercetarea disciplinara.
Ultima modificare: Sâmbătă, 7 Octombrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura cdp (cercetare disciplinara prealabila) mi_prejmer_sc mi_prejmer_sc Procedura cercetarii disciplinare prealabile s-a derulat pana la...cercetarea disciplinara propiu-zisa. \"Invinuitul \" poate ca la cercetarea faptei in fond ... (vezi toată discuția)
Comisia de disciplină Elena Turza Elena Turza Bună ziua! Lucrez intr o instituție de învățământ și fac parte din comisia de disciplină a acesteia. În urma unor sesizări primite impotriva unei ... (vezi toată discuția)
Preaviz Elena714 Elena714 În cazul în care salariatul are deja 90 de zile lucrătoare, respectiv își dă demisia și nu poate sta perioada de preaviz. Care sunt consecințele ... (vezi toată discuția)