avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Asociere intre doua persoane juridice romane
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Asociere intre doua persoane juridice romane

Buna ziua
Va rog sa ma ajutati si pe mine sa infiintez o asociere intre doua persoane juridice romanane si care este tratamentul fiscal .

Mai exact , vreau sa stiu unde se inregistreaza asocierea , daca i se atribuie CUI , ce declaratii se depun , cum se tine contabilitatea acestei asociatii .
Astept din partea dvs un raspuns cat mai urgent deoarece in doua saptamani trebuie sa pun in practica .
Multumesc frumos !
Cel mai recent răspuns: VeneciucAngelica , utilizator 10:24, 6 Ianuarie 2015
Ma interezeaza si urmatorul aspect : Pentru prestrea de servicii se va folosi munca umana si mijloace de trasport . Cum procedez in acest caz ?
Buna ziua !
Din toti specialisti inscrisi pe Avocat Net , nu stie nimeni sa raspunda la intrebarea mea ? Astept totusi un raspuns din partea experti
Multumesc !
Ultima modificare: Marți, 6 Ianuarie 2015
VeneciucAngelica, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare firma tudoru tudoru Exista vreo metoda online de infiintare a unei firme, pentru persoanele care acum se afla in strainatate(Italia)? Cum as putea imputernici pe cineva fara sa ma ... (vezi toată discuția)
Semnarea de primire a facturilor musetel musetel Buna ziua, Adresez specialistilor in domeniu urmatoarea intrebare: Semnarea de primire a facturilor poate fi facuta si de o persoana care nu este ... (vezi toată discuția)
Unde se inregistreaza profesia libera de exemplu o asociere mixta :mediator & avocat & expert contabil unde se inregistreaza ? olden olden Unde se inregistreaza profesia libera de exemplu o asociere mixta :mediator & avocat & expert contabil unde se inregistreaza ? (vezi toată discuția)