avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pensionar angajat cu contr. de munca pe perioada ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pensionar angajat cu contr. de munca pe perioada DETERMINATA

Buna ziua,
Sunt pensionar si sunt angajat la o societate cu capital majoritar de stat cu contract de munca pe perioada determinata.Se poate trece la angajare pe perioada de munca nedeterminata sau daca nu,atunci contractul pe perioada determinata se poate prelungi ani de zile sau necesita o intrerupere dupa cativa ani?
Va multumesc,
Cu stima si respect,
matei zoltan alexandru
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:25, 13 Noiembrie 2014
1. Contractul individual de munca (CIM) pe perioada determinata se poate prelungi de mai multe ori fara a se depasi perioada totala de 36 de luni.

2. CIM pe perioada determinata se poate transforma oricand in CIM pe perioada nedeterminata.
~ Conținut șters la cerere ~
matei_zoltan a scris:

.... Se poate trece la angajare pe perioada de munca nedeterminata sau daca nu,atunci contractul pe perioada determinata se poate prelungi ani de zile sau necesita o intrerupere dupa cativa ani?
......


Se poate face modificarea duratei c.i.m. din determinata sau nedeterminata in baza unui act aditional la c.i.m.


Durata c.i.m. nu se poate prelungi mai mult de 36 de luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare pensionari cu contr.de munca pe per. nedeterminata si desfacerea lui(daca este cazul) matei_zoltan matei_zoltan Buna ziua, V-as ruga sa-mi dati un raspuns la intrebarea ,daca [b]pensionarii[/b] pot fi angajati in societati cu capital majoritar de stat(ind. de ... (vezi toată discuția)
Contract de munca pe perioada determinata tullio tullio Buna ziua, va rog daca se poate sa-mi spuneti de cate ori are dreptul angajatorul sa reinnoiasca contractul de munca pe perioada determinata aceleiasi ... (vezi toată discuția)
Cim durata determinata mihialescu mioara mihialescu mioara Buna ziua! Suntem o societate de cale farata, care din lipsa de personal pregqtit pentru aceasta activitate si pentru a putea continua acitivitatea angajeaza ... (vezi toată discuția)