avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! Am divortat de aproximativ un un an la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! Am divortat de aproximativ un un an la notar, nu am facut partaj deoarece avem o casa construita pe un teren extravilan, nu are CF deoarece nu am primit semnatura pentru a intra terenul in intravilan, astfel sa se poata intocmi CF.

Buna ziua! Ma confrunt cu o situatie mai dificila. In timpul casatoriei a fost cumparat un teren extravilan pe care s-a construit o casa. Nu se poate intocmi la acest imobil CF deoarece nu primim acord de a intra in intravilan terenul. Cum pot sa rezolv situatia, caci nu putem vinde casa neavând CF. El spune sa gasesc solutia legala pentru a-mi da partea ( el a ramas in casa).
Cel mai recent răspuns: valyseverin , utilizator 10:41, 18 Noiembrie 2014
Si de construit cum ati construit, cu autorizatie ?
Are si omul dreptate, rezolvati cu actele si partajati. Daca vreti, pana atunci, va puteti folosi si dvs de casa.

S-a construit cu autorizatie, s-a facut receptia finala. Pentru a se finaliza cu hartiutele ce trebuiesc depuse la cadastru mai e nevoie de la PUZ de o hartie, precum ca accepta sa se bage terenul in intravilan. Ma intereseaza mai mult daca acum se poate face un act la avocat sau la notar ca sa stabilim suma ce mi-o datoreaza mie , si eu astfel sa renunt la partea mea, sau sa se intabuleze sub anexa gospodareasca, ca sa avem totusi un act petru notariat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare anexa gospodărească - extravilan mariuss86 mariuss86 Am construit pe teren extravilan ( 20 metri de la ultima casa construită in intravilan) o casa , având o autorizație de construcție pentru anexa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, teren cumpărat in 2007. intravilan in cartea funciara, ... GEORGEFLORIANLUNGU GEORGEFLORIANLUNGU Buna ziua, Teren cumpărat in 2007. Intravilan in cartea funciara, intravilan in certificatul de urbanism. Autorizație de construire emisa, Locuința ... (vezi toată discuția)
Teren techirghiol cadastru si intabulare intravilan irinacna irinacna Buna ziua. Am cumpărat un teren la Techirghiol in anul 2006 pe extravilan cu cadastru si intabulare. In anul 2008, o doamna si a construit o casa si astfel ... (vezi toată discuția)