avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 746 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Drepturi de autor pentru postarea unor fragmente din ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Drepturi de autor pentru postarea unor fragmente din carti

Doresc sa postez pe un blog cateva pagini sau fragmente din anumite carti impreuna cu un link de afiliere catre libraria online de unde pot fi cumparate. Am nevoie insa sa stiu daca incalc cumva vreun drept de autor prin postarea a cateva pagini sau fragmente din cartile respective, desi o fac in scopul vanzarii lor, ca sa aiba oamenii posibilitatea sa vada stilul in care este scrisa cartea respectiva ca sa stie ce cumpara (ceva gen rasfoirea unei carti intr-o librarie, ceea ce pe internet nu ai posibilitatea).
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 02:33, 17 Noiembrie 2014
Google Books o face, dar a avut procese pe care le-a rezolvat platind milioane de dolari editorilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am un blog personal unde public recenzii de carte, ... Claudia Nitu Claudia Nitu Bună ziua, Am un blog personal unde public recenzii de carte, aș vrea să atașez linkuri către biblioteci publice de unde se poate împrumuta cartea ... (vezi toată discuția)
Articolele despre limbaje de programare, scriptice sau de grafica si dreptul de autor Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Vreau sa imi fac un blog sau site despre web design, ceva in genul Smashing Magazine, cu articole interesante despre limbaje de programare pentru ... (vezi toată discuția)
Pot copia articole de pe acest site pe blogul meu? multimoak multimoak As dori sa aflu si eu daca pot copia articolele de pe acest site pe blogul meu cu conditia sa scriu dedesubt ca am preluat informatiile de pe site. Daca pot cu ... (vezi toată discuția)