avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 729 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Bună ziua, Am un blog personal unde public recenzii ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Bună ziua, Am un blog personal unde public recenzii de carte, ...

Bună ziua,
Am un blog personal unde public recenzii de carte, aș vrea să atașez linkuri către biblioteci publice de unde se poate împrumuta cartea respectivă (majoritatea redactorilor de acest tip pune link către diverse librării online de unde pot fi cumpărate), aș încalcă legea drepturilor de autor?
Vă mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 20:49, 7 Septembrie 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu. Chiar deloc. Publică liniștită și ajută-i pe cei fără posibilități financiare să aibă acces la cultură. ;)
Buna ziua,
Puteti posta pe site-ul propriu link-ul catre respectiva biblioteca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redactare termeni și condiții R.Andrei R.Andrei Bună ziua, Pentru redactarea următoarelor doc.:termeni și condiții,politica de confidențialitate și module cookie pentru un blog la cine trebuie să ... (vezi toată discuția)
Directionare prin link-uri de pe un site kitiutza kitiutza Este legal sa postez pe un site un link sau mai multe link-uri fara a cere acordul proprietarului site-ului la care face referire acele link-uri? (vezi toată discuția)
Drepturi de autor pentru postarea unor fragmente din carti ccnuh ccnuh Doresc sa postez pe un blog cateva pagini sau fragmente din anumite carti impreuna cu un link de afiliere catre libraria online de unde pot fi cumparate. Am ... (vezi toată discuția)