avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Lovire si alte violente, 3 zile spitalizare in Anglia
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Lovire si alte violente, 3 zile spitalizare in Anglia

'lovitura cauzatoare de moarte
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 21:46, 19 Noiembrie 2014
dar il poate da in judecata in ro. nu stiu termenul..a-ti spus ca nu poate da in judecata cel putin nu in penal.. alfel cum l-ar putea da in judecata??
Ultima modificare: Miercuri, 19 Noiembrie 2014
casandra_crys, utilizator
cel lovit spune ca poate in judecata in romania in instantele civile in romania se poate asa ceva? multumesc muult
N-are decat sa-l dea in judecata, daca la urma judecatorul acorda plata daunelor de 10 lire pe luna poate chiar sa turbeze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Omor sau lovituri cauzatoare de moarte Poate cineva sa imi dea raspuns la urmatoarea speta? Un agent de paza chemat sa intervina, impreuna cu alti colegi, la prinderea unor hoti ce sustrageau ... (vezi toată discuția)
Am fost lovit si as dori niste informatii Mihaismk Mihaismk Buna seara , situatia s-a intamplat astfel : Eu cu niste prieteni am trecut pe langa niste garaje , si ne-a venit sa facem treaba mica si ne-am pus acolo sa ... (vezi toată discuția)
Agresiune fizica BStefan BStefan Buna ziua. In urma unei discutii contradictorii in autobuz,sunt urmarit de 3 persoane (16-17 ani) in zona locuintei. Acestia asteapta sa fiu singur pentru a ma ... (vezi toată discuția)