avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Stabilirea platii pentru traducere
Discuție deschisă în Traduceri

Stabilirea platii pentru traducere

Buna ziua,

Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns. As vrea sa stiu cum se calculeaza plata unei traduceri. Pe caractere? Semnele de punctuatie sunt si ele caractere? Va multumesc!
Fiecare traducator isi stabileste tarifele in functie de complexitatea lucrarii traduse.
BiankaVerde26 a scris:

.....Semnele de punctuatie sunt si ele caractere?

Buna ziua,

Semnele de punctuatie sunt caractere.
Ca regula generala la tarifarea traducerilor, se iau in calcul numarul de caractere cu spatii incluse in textul tinta al documentului de tradus - se considera un numar de 2000/pagina. Preturile mai pot fi diferite si in functie de domeniul tratat, de termenul de predare si de volumul de munca pentru realizarea traducerii.
L.C.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legalizare acte andrushca_gh andrushca_gh buna ziua, as dori sa aflu, va rog, daca un document trebuie tradus si legalizat neaparat in acelasi loc, sau de ex ar fi posibil sa fie tradus de un ... (vezi toată discuția)
Tarife traduceri ContSters24933 ContSters24933 Am vazut ca a fost la un moment dat acest subiect, dar cum este inchis, postez aici: [b]Ordin nr. 772 din 05/03/2009 [/b] [b]Publicat in Monitorul ... (vezi toată discuția)
Tarif traducere MeGabyS MeGabyS Buna ziua, Recent am fost admisa la un birou de traduceri, drept traducator colaborator pe lb engleza, insa dilema mea este ce tarif /pag standard sa ... (vezi toată discuția)