avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri tarif traducere
Discuție deschisă în Traduceri

tarif traducere

Buna ziua,
Recent am fost admisa la un birou de traduceri, drept traducator colaborator pe lb engleza, insa dilema mea este ce tarif /pag standard sa negociez? Care sa fie minimul?
Am autorizatie de traducator emisa de Ministerul de Justitie si sunt PFA.

O zi frumoasa
Ultima modificare: Duminică, 11 Februarie 2018
Laura Ciobeica, moderator
Cel mai recent răspuns: Laura Ciobeica , moderator 12:50, 14 Noiembrie 2017
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Tariful il stabiliti dvs. in functie de numarul de randuri scrise din pagina, greutatea in tradus datorata termenilor folositi, volumul de munca, cheltuielile dvs. legate strict de tradus (calculator, imprimanta, hartie, etc.) plus impozitul si taxele catre stat, cheltuieli cu certificare traducere la notar (dupa caz), etc.
Daca veti traduce pentru ministerul justitiei/ parchet/ instante, va trebuie sa depuneti decont de cheltuieli pentru a incasa onorariu.
Buna ziua,

Poate nu este prea tarziu sa va ofer o sugestie... pe care o puteti folosi oricum in eventuale viitoare colaborari. De obicei, firmele de traduceri au tarife standard pentru colaboratorii traducatori, eu personal as negocia foarte mult acele tarife pentru documentele ce necesita traducere autorizata deoarece firma se va folosi de faptul ca detineti autorizatia emisa de Ministerul Justitiei. Costul unei traduceri autorizate, oferita de firma respectiva publicului larg, ar trebui sa va ofere valoarea de la care puteti negocia tarifele Dvs. :)
Spor la lucru!
L.C.
Ultima modificare: Marți, 14 Noiembrie 2017
Laura Ciobeica, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colaborare pfa Angie_31 Angie_31 Buna seara! Mentionez ca sunt PFA si sunt traducator autorizat pe o limba straina. Este in regula sa colaborez cu alti PFA traducatori autorizati pe alte limbi ... (vezi toată discuția)
Specimenul de semnãturã al traducãtorului la notar CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 CONSULTING TRADUCERI JURIDICE 0735643109 daca o firma de traduceri are nevoie ca un colaborator sa depuna specimenul de semnatura la notar, cui ii revine obligatia de plata a acestui act la notar , ... (vezi toată discuția)
Autorizatia de traducãtor expirã dacã nu devin pfa? justmyself justmyself Buna ziua, as vrea sa-mi obtin si eu autorizatia de traducator(fiind absolvent al Facultatii de Litere), dar nu vreau sa prfesez pentru moment, motiv pentru ... (vezi toată discuția)