avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare Nelamuririle mele-vanzare prin prima casa
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

Nelamuririle mele-vanzare prin prima casa

Am primit o oferta de a vinde un apartament prin proiectul prima casa si as vrea sa primesc cateva informatii. Cum se procedeaza? Exista riscuri? Banii ii primesc in contul meu si in cat timp?
Cel mai recent răspuns: Mirela-Daciana Bistroi , Mediator 21:32, 18 Noiembrie 2014
Nu exista riscuri, banii vor fi virati de banca in contul dumneavoastra. In prima faza se face un antecontract de vanzare cumparare in forma autentica, primiti 30% din valoare, urmand ca diferenta de70% sa va fie virata de banca in cont la semnarea contractului de vanzare cumparare final, fireste in forma autentica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Risc semnare avans fictiv credit imobiliar. buna ziua. ma confrunt ... EuuGen EuuGen Risc semnare avans \'fictiv\' credit imobiliar. Buna ziua. Ma confrunt cu urmatoarea problema, la care as dori un sfat/indrumare! Vand un apartament, ... (vezi toată discuția)
Antecontract achizitie imobil Cmihai7 Cmihai7 Buna ziua, Doresc sa cumpar un apartament. In cazul de fata proprietarul este o banca - acestia l-au dobandit prin dare in plata. Vanzatorul (banca) ... (vezi toată discuția)
Cumparare apartament shonny shonny Daca ma poate ajuta cineva cu niste sfaturi utile. Vreau sa cumpar un apartament ,dar vinzatorul il are cumparat prin credit ipotecar si mai are de plata la ... (vezi toată discuția)