avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale dividende
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

dividende

Asociatii unei societati comerciale pe actiuni s-au intrunit in data de 15 martie 2008 pentru a aproba situatiile financiare pentru exercitiul 2007 . Cu unanimitate de voturi a fost aprobat bilantul si celelalte situatii financiare, actionarii hotarand ca dividendele sa fie platite in timp, in momentul obtinerii de lichiditati si in ordinea cererilor formulate de actionari.
Hotararea adptata deactionari in cadrul adunarii generale a actionarilor, cu privire la modul de plata a dividendelor de catre societate, este legala?
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 10:28, 1 Iunie 2009
:hm: Suna a problema din cartea de teste a ceccarului.Ce numar este?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revocare administrator ContSters91137 ContSters91137 Actionarii A, B, C au solicitat instantei sa dispuna inlocuirea administratorului FN din functie deoarece se face vinovat de starea de insolventa a societatii ... (vezi toată discuția)
Sediu firme intr-un apartatment fara acordul proprietarului dana_b1702 dana_b1702 In urma cu cateva zile pe adresa mea de domiciliu au sosit 2 plicuri de la Administratia Finantelor Publice pentru 2 societati care au sediul in apartamentul ... (vezi toată discuția)
Un sfat bun as dori!!! vetx vetx am o societate comerciala fara activitate de 3 ani de zile,cu bilant zero.contabilul care imi face declaratiile mi-a spus sa merg la registrul comertului sa ... (vezi toată discuția)